Rólunk

1997. március 11-én vásároltuk meg a Napsugár Vendéglőt, mely előtte kocsmaként, bisztróként, az utolsó 5 hónapban pedig Inferno rockkocsmaként működött. Nem volt könnyű dolgunk, de hittünk benne, hogy egy olyan hellyé tudjuk varázsolni a vendéglőt, amely a családok kedvenc helye lesz. Rengeteget ötleteltünk, hogy ha kis lépésekkel is, de hogyan juthatunk el a célunkig.

Az elmúlt 20 év során kisebb vagy nagyobb léptékű fejlesztéseket hajtottunk végre. A nyitás előtti gyors renoválás után 2003-ban tudtunk egy nagyobb beruházással olyan külső és belső arculatot kialakítani, amelynek már az elején is megálmodtuk a helyet.

Ma már igazi családbarát vendéglőként működünk, télen játszósarkot, nyáron játszóteret találnak a gyerekek, ahol logikai és mozgásos játékok, színezők, társasjátékok kötik le a figyelmüket és az energiájukat.

Mivel szeretnénk mindig valami újat nyújtani, a vendégeink kedvében járni, minden évben fejlesztünk, szépítünk valamit. Az előttünk álló feladatok között tetőcsere, a rendezvényteraszunk téliesítése, a kertünk madárbaráttá alakítása, a vendégtér festése, a wifi fejlesztése, a "kulisszák mögött" pedig mosókonyha kialakítása, a konyhai eszközök és technológiák folyamatos fejlesztése szerepelnek, de persze olyan "apróságokra" is figyelemmel vagyunk, mint a játékkészletünk folyamatos cseréje, karbantartása, a virágosítás, a kiszolgáló eszközök folyamatos cseréje, a kínálatunk megújítása a felmerülő igényeknek megfelelően. És itt még nincs vége a sornak...